Beauty And Nails

 
 

Dermalogica

Microzone            29€
Derm treatment79€
Actieve resurface 3585€
Actieve resurface 35 (Kuur)349€
Bio surface peel85€
Age reversal15€
Stress relief15€
Liftende verzorging75€
Microdermabrasie gelaatsverzorging80€

Germaine De Capuccini

Basisverzorging (50€) Reiniging en tonic, peeling, comodomen uitduwen, massagemasker, dag- of nachtcrème.Dit alles aangepast aan het huidtype van de klant

Hydraterende verzorging (55€) kalmeert de extreme behoefte van de huid aan vocht, ook voor ieder huidtype voor en na een langdurige blootstelling aan de zon. Ingrediënten uit de zee en de natuur die hydrateren, repareren, iedere dag beschermen en tekenen van vervroegde ouderdom uitwissen. Frisheid en zachtheid die u een maximaalcomfort en een goed gevoel geven.

So Delicate (60€) een verzorging speciaal voor de zeer gevoelige huid, heeft een kalmerende werking, voorkomt irritatie en is verzachtend.

Antistressverzorging (65€) Om tekenen van vermoeidheid uit te wissen en u een stralend uiterlijk te geven. Dit alles wordt afgewerkt met een ontspannende gelaatsmassage om dit ontspannen gevoel helemaal tot zijn recht te laten komen.

Antirimpel (65€) Werkt tegen de verschijning van de eerste tekenen van veroudering.

Timexpert Lift (70€) spant, verstevigt en hervormt de gezichtshuid en de hals naar de natuurlijke contour. Voorkomen van verlies van huiddichtheid. Dit is perfect voor ieder jaargetijde en voor alle gelegenheden om er stralend uit te zien.

Timexpert (65€) de behandeling heeft een drievoudige werking tegen rimpels die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en rimpels weer glad maakt. Aanbevolen voor vrouwen die rimpels en uitdrukkingslijnen willen verwijderen zonder plastische chirurgie en als perfecte hulp voor diegene die wel micro-infiltraties willen uitvoeren. Verlengt het effect ervan en vermijdt een nieuwe chirurgische ingreep.

Timexpert C+ (65€) Goed voor de doffe en de futloze huid, die door te veel zon gedehydrateerd en verouderd is, en eveneens goed voor de door de stress aangetaste huid.

Microdermabrasie (80€) Natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleert en geactiveerd. Uw gelaat krijgt weer een jongere en frisse uitstraling.